Synology, especialitzada en dispositius NAS, ha presentat diverses novetats en els seus productes, això suposa obtenir nous avantatges en la gestió de l’emmagatzematge de dades de la teva organització. A Escuda t’expliquem  aquestes novetats de Synology i els seus beneficis.

Synology Drive 2.0. Beta permet fer, des del teu ordinador, la sincronització dels arxius entre el PC i el NAS. Ara, aquesta aplicació permet sincronitzar dades segons la demanda, realitzar còpies de seguretat de manera programa o continuada, a més a més, des de la mateixa finestra de visualització també poden controlar els arxius gestionats des d’usuaris remots. Instal·lant Synology Drive 2.0. Beta al teu PC ja no caldrà preocupar-se per l’espai, els arxius es descarregaran únicament quan es necessitin.

Un altre de les novetats introduïdes en els productes Synology és la que s’ha incorporat a Active Backup for Business, una solució integral de protecció de dades empresarials que ara també permet fer còpies de seguretat a l’entorn de tecnologia del núvol de l’aplicació VMware vSphere 6.7. Més enllà d’aquesta nova prestació cal destacar que Active Backup for Business  centralitza la protecció en diferents entorns de TI que consten d’entorns virtualitzats, servidors físics, servidors d’arxius i ordinadors personals que es basen en el sistema operatiu DSM. Els administradors poden implementar la protecció desitjada de manera fàcil a través de la consola d’administració centralitzada.

En l’àmbit del correu electrònic Synology ofereix la possibilitat de complementar el servei de correu electrònic allotjat al núvol amb un servei d’emmagatzematge local que disposa d’infraestructura pròpia i privada, ho fa a través del Synology Mail Plus oferint una major seguretat de dades que el correu electrònic allotjat al núvol, un servei que utilitza una infraestructura que no és de l’empresa i que, per tant, ofereix més limitacions de gestió i seguretat. Synology MailPlus no compromet la privacitat i disposa de totes les eines de gestió necessàries i es pot utilitzar en diferents dispositius i sistemes operatius i inclou un filtre antispam i antivirus.

Finalment el gruix de novetats d’aquesta organització es complementa amb les millores fetes a DSM 6.2, el sistema operatiu que permet gestionar els NAS de Synology. Les millores fetes consisteixen en una interfície de gestió més intuïtiva, la millora en la gestió de iSCSI, un servei que facilita la transferència de dades a través d’intranets i la gestió de l’emmagatzematge en llargues distàncies. A més a més s’han incorporat millores de seguretat notificant inicis de sessió anormals i incorporant actualitzacions de seguretat en el sistema SHA (combinació doble servidor NAS actiu i passiu) que no requereixen parar l’activitat.

Si vols més informació de totes aquestes novetats i conèixer com poden millorar el funcionament de la teva organització pots contactar amb Escuda omplint aquest formulari o trucant al 931 931 848.