Escuda fa un seguiment constant de les novetats tecnològiques  que ajuden a millorar el dia a dia dels nostres clients. En aquesta ocasió us presentem una solució que millorarà la vostra seguretat, es tracta de BioLite N2 un dispositiu que, amb un sol dit, fa un seguiment del control d’accés i del registre d’assistència.

Aquest nou producte de Suprema, marca líder en el sector de la seguretat i la biomètrica, utilitza la tecnologia més avançada en empremta digital per fer el control d’accés i assistència.

BioLite N2 funciona amb molta rapidesa, cada segon pot establir un màxim de 20.000 coincidències amb la base de dades i tenir allotjats fins a 10.000 usuaris, aportant resultats instantanis de coincidència en un temps mínim.

Aquest nou dispositiu pot executar les seves funcions d’identificació i registre en les condicions més dures com, per exemple, trobar-se en instal·lacions exteriors o funcionar suportant temperatures extremes. BioLite N2 aporta una eficiència i precisió excepcionals quan entra en contacte amb la superfície seca d’un dit, especialment a l’hivern quan la humitat de l’ambient és més alta. El controlador també disposa d’un teclat il·luminat per tenir una millor visibilitat en cas de què les condicions d’il·luminació no siguin optimes.

BioLite N2 s’ha dissenyat per detectar l’empremta digital de la manera més fiable possible en qualsevol entorn, BioLite N2 aporta fins a un 200% més de velocitat que el seu predecessor, el model BioLite Net.

A Escuda et podem assessorar en els avantatges que et pot oferir aquest nou producte i ajudar-te a implementar-lo a la teva organització. Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic escuda@escuda.cat o trucant al 931 931 848.