Escuda distribueix aquest producte de Ubiquiti, t’informem de les seves prestacions i avantatges.

La nova generació de seguretat sense fils s’uneix amb la industria del millor rendiment Wi-fi

El model UniFi AC SHD AP és el primer acces point UniFi 802.11ac Wave 2 AP amb una ràdio dedicada en la seguretat espectral. El seu monitoratge RF i l’anàlisi de dades que realitza fa que aquest acces point sigui molt adequat per utilitzar-lo en hospitals, bancs, universitats o en qualsevol lloc on és gestioni un alt volum d’informació confidencial.

Spectrum i paquet d’anàlisi

L’eina airView® analitza tots els teus canals RF disponibles sense afectar el rendiment o interrompre l’activitat del client. airTime™ analitza els paquets Wi-fi per mostrar en el canal d’utilització la visibilitat en temps real. Per tant l’acces point UniFi AC SHD AP pot seleccionar automàticament el millor canal per optimitzar, a través de la teva instal·lació, el seu rendiment.

Prevenció i detecció d’intrusions

L’acces point UniFi AC SHD AP actua com a sistema de prevenció i detecció d’intrusió sense fils. La seva radio de seguretat amb banda dual monitoritza constantment tots els canals Wi-Fi disponibles i els protegeix dels atacs.

Tecnologia Multi-Usuari MIMO

L’acces point UniFi AC SHD AP incorpora la tecnologia 802.11ac Wave 2 MU‑MIMO, per tant es pot comunicar amb diferents clients al mateix temps, d’aquesta manera s’augmenta significativament el rendiment dels diversos usuaris i, també, l’experiència global de l’usuari.

Gestió UniFied IT

UniFi crea un sistema complet, altament escalable, de dispositius que abasten diverses localitzacions arreu del món – totes controlades per una sola interfície accessible a travers d’Internet o d’una xarxa local.

Vols més informació? Contacta amb nosaltres a traves del correu electrònic escuda@escuda.cat o trucant al telèfon 931 931 848