ESCUDA ha introduït una sèrie de solucions que pretenen ajudar a acomodar de forma eficient els nous patrons imminents de convivència i futures normes d’ocupació i interacció en espais comuns,  com ara oficines, hotels, centres educatius, centres de salut,  centres comercials, farmàcies, estacions de metro, aeroports, fàbriques, etc.  

Creiem que, per avançar en la normalització de l’ús dels espais de treball comuns,   evitant la propagació del Covid-19, serà essencial poder detectar de manera precoç a les persones amb possibles símptomes de la malaltia.   Aquesta detecció és fonamental per poder fer ús d’espais de forma segura, responsable i en compromís amb la salut del conjunt d’usuaris.

Hi ha diverses solucions tecnològiques que ajuden en aquest sentit. Una de les més eficaces és l’ús de càmeres tèrmiques per fer la captura i anàlisi, amb gran precisió (fins a 0,1 graus centígrads) i velocitat (0,5 segons), de la temperatura corporal de les persones, detectant casos de febre gairebé a l’instant.

Aquest tipus de mesures també es poden aplicar conjuntament amb un sistema de recompte i monitoratge de persones mitjançant solucions de videovigilància amb anàlisi de la imatge intel·ligent (AI) en temps real.

Hi ha diverses implementacions segons l’espai, casuística, afluència i directrius d’accés que s’estipulen pels organismes oficials i per la política de seguretat de les organitzacions.

1. Càmeres d’imatge tèrmica per al control de temperatura sense contacte per a control tèrmic atès

Són  càmeres, de mà o per muntar sobre un trípode, amb la principal funcionalitat de controlar la temperatura corporal de les persones que accedeixen a un recinte o espai.

Coronavirus camaras temperatura corporal

2. Càmeres d’imatge tèrmica integrades en sistemes de gestió i control d’accessos

Són sistemes  amb  funcionalitats addicionals a la detecció de temperatura, com ara, per exemple, l’alerta de mascaretes o control d’identificació de l’usuari per targeta Mifare sense contacte. Són equips amb grans pantalles que es poden integrar en els relés de la porta o torns de gestió d’accessos. A més, els dispositius estan integrats amb programes d’identificació, gestió d’accessos i presència de personal.  A més, també es poden gestionar diferents terminals en un sistema centralitzat. En casos concrets d’aplicació, es pot integrar amb alguns sistemes de registre de la jornada laboral.

Camaras termograficas control aceso

3. Càmeres d’imatge tèrmica integrades amb sistemes de recompte de capacitat i monitoratge en una sala o recinte

Combina les funcions de detecció de temperatura i l’alerta de màscara amb el recompte i seguiment de l’afluència i ocupació en temps real de persones.

Camaras termograficas monitorizacion aforo

Per conèixer més sobre les diferents aplicacions d’aquest tipus de solucions, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 931 931 848 o omplint aquest formulari i t’assessorarem sobre la solució que millor s’adapti al teu espai i necessitats.

#coronavirus #covid19 #controltemperatura