A Escuda sempre estem pendents de les darreres alertes de seguretat informàtica, aquests darrers temps s’ha detectat un creixement alarmant de les empreses afectades pel troià Emotet. Aquest programari maliciós pot posar en perill els sistemes i les dades d’una organització i, fins i tot, paralitzar el funcionament de l’empresa. Els efectes més usuals del malware Emotet són el robatori de contrasenyes, espiar el trànsit de la xarxa o, a vegades, descarregar altres programaris relacionats amb el robatori de dades bancàries.

El software Malwarebytes s’ha demostrat que és un dels més efectius per lluitar contra l’Emotet i també el ransomware, un altre tipus de programari maliciós en el que es demana un rescat per poder recuperar les dades robades.

Si en aquests moments la teva organització es veu afectada per l’Emotet, a Escuda et podem aportar una sortida urgent als problemes generats per aquest programari maliciós, d’altra banda si no estàs afectat però vols millorar la protecció per a la teva empresa, et podem aportar solucions basades en els productes de la firma Malwarebytes.

Pots contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari o trucant al 931 931 848.