La videoconferència s’ha convertit en el principal sistema de comunicació entre moltes persones, les normes de distanciament social han propiciat que aquest sistema sigui el més escollit per les comunicacions laborals, socials i personals. Aquesta necessitat ha desfermat una competició entre aplicacions de videoconferències per promoure’n el seu ús, Google no se n’ha quedat al marge i ha decidit fer efectiva la gratuïtat del seu servei Google Meet per tots els usuaris de Google.

L’aplicació de videoconferències Google Meet es va adreçar inicialment al món de l’empresa però amb el temps ha anat ampliant el seu tipus d’usuaris, des del març Google ja va començar a oferir de manera gratuïta algunes prestacions avançades als usuaris de G Suite i Google Suite for Education, aquest canvi ja va provocar un fort creixement del seu ús. Seguint aquesta línia, des d’ara, tots aquells usuaris que simplement tinguin una adreça de correu electrònic de Google, l’anomenat Gmail, ja poden utilitzar de manera gratuïta Google Meet. Per facilitar l’ús d’aquesta aplicació de videoconferències, i poder fer-ho directament des del correu electrònic, s’ha incorporat un enllaç permanent a la barra esquerra de la interfície de Gmail. A més a més, a Google Meet, també s’hi pot accedir a través de la seva aplicació, disponible tan amb IOS i Android, i des de la seva pàgina web.

Google Meet permet fer videoconferències amb la vista de mosaic que, en una mateixa pantalla, permet veure totes les persones que participen en la trobada virtual, d’altres característiques destacables són la inclusió automàtica de subtítols per persones amb problemes d’oïda i un sistema de millora de la visibilitat en cas de trobar-nos en un espai amb poca llum.

Google, per tant, està desenvolupant una estratègia per destacar cada vegada més dins l’àmbit de les aplicacions de videoconferències, un sistema de comunicació molt demandat aquests dies. Si necessites més informació sobre, l’instalació, l’ús i aplicació de Google Meet, no dubtis a contactar-nos, et podem assessorar, pots trucar al 931 931 848 o omplir aquest formulari.

Font: Google Blog

Si vols llegir més sobre aquest tema:

Videoconferencies segures, cal prendre mesures per evitar ciberatacs i espionatge

Google augmenta les prestacions de les videoconferències a causa del coronavirus

#videoconferencies #google #googlemeet #escuda