Si sou usuaris del navegador Firefox cal que actualitzeu de manera urgent la darrera versió d’aquesta aplicació, disponible a la web de Mozilla. La raó d’aquesta urgència és el descobriment d’un error de seguretat. Mozilla, responsable de Firefox, acaba de publicar les versions Firefox 72.0.1  i Firefox ESR 68.4.1 d’aquest navegador per posar fi a un problema que, en un primer moment, la mateixa organització desconeixia.

Aquesta vulnerabilitat, ha estat identificada amb el codi CVE-2019-17026 i categoritzada com a crítica. Mozilla no n’ha volgut revelar detalls però de la manera que l’ha classificat es pot considerar que l’error hauria pogut provocar l’ús del navegador amb finalitats poc clares, permetent als atacants bloquejar l’aplicació o obtenir-ne el codi d’execució.

Aquest error va ser prèviament descobert per investigadors de seguretat i aquests ho van comunicar a Mozilla. Els descobridors de l’error, però, tampoc no han revelat més detalls al respecte.

Firefox ja instal·la per defecte i de manera automàtica l’actualització que soluciona aquest problema, si aquesta actualització no es fa de manera automàtica és pot fer de manera manual a través de l’apartat següent del navegador: Menú > Ajuda > Sobre Mozilla Firefox.

Si necessites més informació sobre aquest error i com solucionar-lo no dubtis a contactar amb #Escuda, per fer-ho pots omplir aquest formulari o trucar al 931 931 848.